Greenroom, gelegen in het pittoreske Perk, biedt een wining-and-diningconcept aan waar er geen onderscheid gemaakt wordt tussen voor- en hoofdgerechten. Het menu laat toe om meerdere gerechten van de kaart te proeven en te ervaren.
Kurt maakt deel uit van ‘De Orde van de 33 Meesterkoks’ van België, een vereniging van patroon-keukenchefs die het gebruik van producten van eigen bodem hoog in het vaandel dragen. De kwaliteit van de producten en gerechten en het respect voor een vriendelijk onthaal staan centraal.
De wijnkaart telt meer dan 300 wijnen, aperitieven, digestieven, cava’s en champagnes die op het gebied van prijs en kwaliteit aan ieders vraag voldoen. Alles kan ter plaatse gedronken worden tegen een servicefee van 13,50 euro per fles, zowel voor basiswijnen als voor de absolute toppers. Dat geeft u de kans om zeer voordelig toch eens een stapje hoger te gaan.
Keuken en faciliteiten
- Franse moderne keuken
- Uitgebreide wijnkaart
- Restaurant, bar & winestore
- Aangenaam terras met zicht op de Perkse velden
Contact
Openingsuren
wo, do & vr: 11.00 - 23.00 u.
za: 16.00 - 23.00 u.
zo: 11.00 - 17.00 u.
keuken geopend: 12.00 - 14.00 & 18.30 - 21.30 u.